Home O Nama
Montažne kuće "GURBAN HOME"

Firma : Montažne kuće “GURBAN HOME“ D.O.O.
Matični broj : 07559135
Registracioni broj : 02107559135
Šifra delatnosti : 74203
PIB : 100009224


Preduzeće "GURBAN HOME" d.o.o. osnovano je 07. MARTA 1989. Godine u Beogradu, Posavskog odreda 88/I, i posluje sasvim uspešno kao malo porodično preduzeće i uvek je u trendu savremenih tehnologija i dostignuća. Današnji dizajn i današnje potrebe su raznolike kako za koga, i koliko za koga u smislu trajnog stambenog rešenja. Zato vam i želimo ponuditi veoma širok spektar idejnih i korisnih informacija i rešenja oko ovih savremenih, visokokvalitetnih i ekoloških montažnih kuća današnjice koje radimo isključivo samo za Vas i vašu porodicu da budu po vašoj meri i želji !

Jako bitno što trebate znati :


trajnost naše montažne kuće "GURBAN HOME" je 99 godina ili pak isti kao i kod klasične gradnje, s garancijom od 10 godina na sve naše konstruktivne radove, i garancijom  na sve naše zanatske radove 2 godine!

Značajne i korisne pogodnosti oko ovakvih izgradnji montažnih kuća u odnosu na neke druge, ili slične porodične zidane kuće ili stanove su:

da jedna naša montažna kuća ima takvu toplotnu izolovanost grejne površine np. za jednu nasu montažnu kuca od 100 m2, sasvim je dovoljno 5 KW energije da bi ste u njoj boravili prijatno i lepo.

Radi uporedi ove naše preporuke ako, bi smo želeli zameniti naš spoljni zid debljine od 21 - 35 cm, potreban vam je sendvič zid od pune cigle debljine od 132 cm. da bi smo imali istu toplotnu vrednost.

Dakle naša toplotna provodljivost iznosi k = 0,15 W / m2 K –  k = 0,19 W / m2 K a kod sendvič zida debljine 132 cm. ta ista toplotna provodljivost iznosi k = 0, 48 W / m2 K razlika je vidljiva ekonomičnost opravdana ( oko 40 – 50 W / m2 ).

Što se tiče i o samoj bezbednosti i življenja u našim montažnim kućama, par reči i o tome:

za svaku našu montaznu kuću se proračunava i radi statički proračun njene stabilnosti prema svim važećim propisima i zakonima za lokaciju na kojoj se objekat želi graditi. Otporne su na sve vremenske uslove, izdržljivosti na zemljotrese od 8 do 12 stepeni Rihterove skale...!

Materijali koji se ugrađju su isključivo ekološki atestirani pre svake ugradnje vodivši računa o čovečijem zdravlju i boravku u takvim objektima.

Vlažnost i zaštita drvene konstrukcije:

sva naša građa koja se ugrađuje u naše montažne kuće je iskljucivo  sa max. vlažnošću od 12 %  - 15 % !

Da, ima svu potrebnu zaštitu ekološkim sredstvima i zaštite protiv crvotočina, gljivica...jer su direktan uvozni deo iz EU ! 
Design by Media Centar / Script by Media Centar